Publicerad den 3 kommentarer

Nyhet: akvarellskolan.com och akvarellträff 3 juni

Du som prenumererar på mitt akvarellbrev har kanske redan läst om den roliga nyheten: att jag tillsammans med akvarellisten Hanna Grahm nu i juni startar upp akvarellskolan.com! Det är en kursplattform som vi kommer att fylla med innehåll under de kommande månaderna. Nästa vecka firar vi uppstarten med en akvarellträff via zoom – hoppas att du vill vara med!

Här på bloggen bad jag för en tid sedan om förslag på kursinnehåll – tusen tack för alla fina förslag! Jag antecknar allt och ska försöka få med så mycket av era önskemål som möjligt. Fyll gärna på med fler kursförslag i kommentarsfältet till inlägget och håll sedan utkik på akvarellskolan.com. Eller prenumerera på mitt akvarellbrev, så får du läsa där om nya kurser så fort vi spelat in och publicerat dem.

Jag hoppas att akvarellskolan.com ska bli en värdefull resurs för dig som inte har möjlighet att komma till någon av mina fysiska kurser eller som vill fördjupa dig och utforska olika motiv och tekniker i egen takt hemmavid.

Ett av motiven vi kommer att arbeta med på akvarellträffen den 3 juni.

Akvarellträff 3 juni

Den 3 juni kommer vi lansera akvarellskolan.com med en akvarellträff! Det blir ett tillfälle att ses en förmiddag via zoom och måla tillsammans, på temat “Blommande försommar”. Här kan du läsa allt om upplägget för träffen.

Alla som prenumererar på mitt akvarellbrev får fin rabatt på biljettpriset (400 kr istället för ordinarie 500 kr för akvarellträff eller 675 istället för 775 kr för akvarellträff + bonuskurs), så om du inte redan är prenumerant så är du välkommen att bli det här.

Du som inte vill prenumerera på akvarellbrev är förstås lika hjärtligt välkommen att delta på akvarellträffen ändå! Du kan boka din plats direkt här!

DELA, PINNA ELLER SPARA

3 reaktioner på “Nyhet: akvarellskolan.com och akvarellträff 3 juni

 1. Hej!
  Lite sent kommer jag nu med en fundering kring kursinnehåll.
  Kanske för att jag har svårt för det, förenklingar.
  Inte för att jag kan måla speciellt superrealistiskt, men jag hamnar
  ofta i ett slags mellanting där jag gärna låtit mig förenkla mer.
  Och en fråga. Jag förstår att du inte har problem att få tiden att
  gå med barn, måleri och allt annat här i livet. Men har du fortfarande
  tankar på den där boken du skissade på?

  1. Hej! Inte alls sent, vi kommer att producera kursfilmer länge framöver, så jag tackar och tar emot önskemålet.

   Jag skriver på boken. Det går långsamt nu när bebisen styr min arbetsrytm – frustrerande emellanåt, men jag påminner mig om att jag kommer att komma i mål till slut. Ser fram emot det!

   1. Ditt upplägg på boken kändes intressant. Det blir nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.