2 I kategorin Akvarellmåleri

Akvarellsamtal om måleri, miljö och hälsa

Efter många om och men, ett par vab-omgångar och en massa väntetid: här kommer det tredje akvarellsamtalet med mig och Alexandra Walsh. Den här gången hjälper Alexandra, som är akvarellist och kemist, oss att få klarhet i hur det står till med måleriet, miljön och hälsan. Vilka pigment är hälsofarliga? Hur farliga? Vad ska man göra med spillvattnet? Och hur är det egentligen med det där kadmiumet?

Tusen tack för alla bra frågor ni skickade in inför det här avsnittet. Vi lyckades förhoppningsvis svara på alla, men om ni har fler, så ställ dem i kommentarerna.

Varsågod: akvarellsamtal avsnitt 3.

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Kerstin
  13 oktober, 2021 at 09:27

  TACK för en jätteintressant serie samtal. Ovanligt och intressant ämne, dessutom framfört i en form som är både seriös och lättsam på en och samma gång. Bland allt diffust brus på nätet framstår ni båda som klara silhuetter. Ser med spänning fram mot fortsättningen…

  Hälsar
  Kerstin från Gotland

 • Svara
  Elisabeth Biström
  13 oktober, 2021 at 11:38

  Tusen tack själv, Kerstin! Så roligt att höra att du uppskattar akvarellsamtalen!

 • Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.