Publicerad den 2 kommentarer

Digitalt akvarellevent i november – rabatt till dig som prenumererar på mitt akvarellbrev

Jag har fått många förfrågningar om att erbjuda akvarellkurser digitalt, men har aldrig kommit till skott eftersom jag inte behärskar konsten att filma, klippa och redigera. Tur då att man har vänner med kunskaper man själv saknar! Nu har jag spelat in en digital workshop, där jag står för måleriet och ett proffsigt produktionsbolag skött tekniken.

Workshopen är en del av ett stort akvarellevent som konstnären och kursledaren Beatrice Jansson arrangerar den 11-13 november. Där medverkar tio svenska konstnärer med varsin online-workshop och jag är så glad att att vara en av dem!

I min workshop visar jag hur jag målar två akvareller: ett havsmotiv och ett skogsmotiv. Jag går igenom hela processen från skiss till färdig målning steg för steg, så att du ska kunna följa med och måla tillsammans med mig.

Nu har jag fått möjlighet att erbjuda dig som prenumererar på mitt akvarellbrev en fin rabatt på deltagaravgiften. Med min rabattkod får du hela 30% rabatt om du köper biljett i juni, 25% rabatt om du köper biljett i juli och 20% om du köper biljett i augusti. Rabatten gäller oavsett om du köper bas-paketet eller vip-paketet.

Akvarellbrevet är mitt nyhetsbrev som kommer till din e-post ett par gånger i månaden. Där får du se vad jag jobbar med i ateljén och du får först av alla se nya målningar jag gjort. Akvarellbrevet är min direktkontakt med er som vill följa mitt arbete lite närmare. Naturligtvis kostar det ingenting att prenumerera, och du kan avsluta prenumerationen närsomhelst.

Imorgon bitti skickar jag ut ett nytt akvarellbrev, där du bl.a. hittar instruktioner till hur du får rabatterat pris på akvarelleventet. Här anmäler du dig för att bli akvarellbrevprenumerant.

För att läsa mer om eventet, besök akvarellevent.se

…………………………………………………………….

*I betalt samarbete med akvarellevent.se*

DELA, PINNA ELLER SPARA

2 reaktioner på “Digitalt akvarellevent i november – rabatt till dig som prenumererar på mitt akvarellbrev

  1. Hur ska jag göra för att följa din blogg?

    1. Så roligt att du vill göra det! Enklast är att prenumerera på mitt akvarellbrev, som jag skickar ut per mail ett par gånger i månaden. Där sammanställer jag blogginlägg jag skrivit sedan sist. Här blir du prenumerant: elisabethbistrom.se/akvarellbrev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.