Publicerad den 4 kommentarer

Provar nya motiv

Jag målar vidare, ganska opåverkad av coronakrisen. Nå, utställningsmässigt är jag i allra högsta grad påverkad. Men min lust att gå ut i ateljén och jobba är intakt. Kanske till och med förhöjd. Jag jobbar tveklöst bäst utan press. Utan deadlines och mål. Ovissheten som coronasituationen skapar gör mig friare i tanken. Jag får många idéer och trivs med att sväva lite fritt, med vaga framtidsplaner.

För några dagar började jag prova mig på en ny motivvärld. Igår blev målningen ovan färdig. Jag kallar den “Paus i Slussenbygget, Stockholm”.

DELA, PINNA ELLER SPARA

4 reaktioner på “Provar nya motiv

  1. Du är så skicklig! Jättebra målning men den verkar svår
    Hälsningar Lena B A

  2. Vad kul att din skaparlust hållit i sig, trots rådande omständigheter! Ska bli spännande att se mer av dina idéer. Känner likadant, det var längesen som jag var så inspirerad och raggad på att skapa som nu.

    Jättefin akvarell också. Du har så bra kontroll över detaljerade industrimiljöer, tycker jag!

    1. Tack så mycket och vad kul att höra att det går bra för dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.