Akvarellkurser

Jag älskar att dela glädjen och frustrationen över akvarellmåleriet med andra akvarellister – nybörjare som proffs. Därför håller jag kurser i olika varianter. Hoppas att du ska hitta någon som passar dig.

Akvarellskolan.com – en kursplattform online

Tillsammans med Hanna Grahm driver jag akvarellskolan.com. I skrivande stund är vi precis i färd med att lansera akvarellskolan och firar detta med att bjuda in till en akvarellträff den 3 juni. Läs mer om akvarellskolan.com och akvarellträffen här.

Akvarellskola på min blogg – ett gratisalternativ för att komma igång

För dig som vill komma igång med akvarellmåleri har jag skrivit en akvarellskola här på bloggen. Där kan du i en serie avsnitt läsa om material, tekniker, skissande, komposition och en mängd olika sätt att ta sig an akvarellmåleriet. Allt material är gratis – varsågod att hugga in!

Fysiska kurser

Emellanåt håller jag kurser i livs levande form. För tillfället är jag föräldraledig (året ut), men om du vill få inbjudningar till kommande kurser därefter kan du prenumerera på mitt akvarellbrev. Då får du inbjudningar först av alla och en titt bakom kulisserna i min ateljé direkt till din e-post ett par gånger i månaden. Här anmäler du dig som prenumerant på akvarellbrevet.

Vill du arrangera en kurs och bjuda in mig som lärare? Hör av dig på @elisabethbistrom.se så kan vi pratas vid om tid, plats, pris med mera. (Notera att jag är tillgänglig först efter årsskiftet).

DELA DETTA MED EN VÄN