Vila här en stund

Kom och sätt dig en minut eller en halv. Du har tid. För ett ögonblick har du tid. Vattnet är ljummet – känn efter. Låt vågorna sila mellan fingrarna. Känn hur varm stenen är, efter en lång sommardags solsken. Pusta ut. Just nu har du tid och en gång om ett tag, när du inte har det, då kan du se på bilden och minnas hur det var. Att vila här en stund.

Se målningen på Rånäs slott i sommar

Den här akvarellen mäter 30×42 centimeter och kan ses under sommaren 2024 på utställningen “Konstsommar på Rånäs slott”.

Om du inte har möjlighet att komma till utställningen men vill äga verket kan jag reservera det för dig. Då får du det levererat hem efter utställningens slut. Kontakta mig på info@elisabethbistrom.se om du vill köpa verket. Tavlan är vackert inramad av Norrtälje ramverkstad, i en slät antracitgrå träram med glas. Priset är 9 000 kronor inkl. moms och frakt.

Rånäs slott där utställningen äger rum ligger i Norrtälje kommun. Vernissagen äger rum den 30 juni och utställningen är öppen varje dag fram till den 11 augusti. Välkommen dit!

Även tillgängligt som tryck

I skrivande stund håller den här målningen på att tryckas upp som vackra konsttryck (s.k. gicléetryck) i en begränsad upplaga om 25 exemplar. Det finns ännu möjlighet att förhandsboka tryck om du vill vara säker på att bli ägare till ett. Då återkommer jag med bilder när jag fått trycken levererade i mitten av juni.

Trycket, som görs på akvarellpapper av 100% bomull, kommer mäta 29,7×42 centimeter och göras med en vit kant som gör det enkelt att rama in på ett vackert sätt i en ram med A3-mått. Priset för trycket är 890 kronor inklusive frakt. Maila mig på info@elisabethbistrom.se om du vill förhandsboka.


Hade du velat äga denna målning?

Jag kan måla en personligt utformad akvarell till dig med ett liknande motiv. Du kan också beställa en målning utifrån egna fotografier – kanske av en plats som betyder någonting alldeles speciellt, eller ett porträtt av någon som är dig kär. Här hittar du information om aktuella priser, samt hur du beställer en målning av mig.

DELA

DELA, PINNA ELLER SPARA