Vakna i ljus

Att sitta och låta blicken vandra vila på vågorna, över stenar som slipats blanka genom årtusenden. Att andas i takt med havet och vakna i sommarens varma ljus. Den upplevelsen ville jag fånga i den här akvarellen.

Ställs ut på Rånäs slott sommaren 2024

Målningen mäter 30×42 centimeter och är såld 🔴 Du har emellertid möjlighet att se den under sommaren 2024 på utställningen “Konstsommar på Rånäs slott”.

Rånäs ligger i Norrtälje kommun. Vernissagen äger rum den 30 juni och utställningen är öppen varje dag fram till den 11 augusti. Varmt välkommen dit!

Även som konsttryck – du kan förhandsboka ditt exemplar

I skrivande stund håller den här målningen på att tryckas upp som vackra konsttryck (s.k. gicléetryck) i en begränsad upplaga om 25 exemplar. Det finns ännu möjlighet att förhandsboka tryck om du vill vara säker på att bli ägare till ett. Då återkommer jag med bilder när jag fått trycken levererade i mitten av juni.

Trycket, som görs på akvarellpapper av 100% bomull, kommer mäta 29,7×42 centimeter och göras med en vit kant som gör det enkelt att rama in på ett vackert sätt i en ram med A3-mått. Priset för trycket är 890 kronor inklusive frakt. Maila mig på info@elisabethbistrom.se om du vill förhandsboka.


Hade du velat äga denna målning?

Jag kan måla en personligt utformad akvarell till dig med ett liknande motiv. Du kan också beställa en målning utifrån egna fotografier – kanske av en plats som betyder någonting alldeles speciellt, eller ett porträtt av någon som är dig kär. Här hittar du information om aktuella priser, samt hur du beställer en målning av mig.

DELA, PINNA ELLER SPARA