Lördagskurser i min ateljé 9 april och 28 maj

***UPPDATERING 23/2: BÅDA KURSTILLFÄLLENA ÄR FULLBOKADE***

För att fira att våren nalkas och att vi äntligen kunnat lätta på pandemirestriktionerna, vill jag bjuda in till ett par kurstillfällen i min ateljé!

Jag har valt att begränsa antalet deltagare till endast 5 personer per kurstillfälle, för att ha tid att ge ordentligt med personlig vägledning till var och en. Det blir en heldag med fokus på ditt måleri – jag står till tjänst med mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig att utveckla ditt personliga uttryck. Nybörjare eller erfaren – känn dig hjärtligt välkommen!

När, var och hur?

Kurstillfällena är 9 april och 28 maj, kl. 10.30-16.30.

Jag bjuder på lunch och fika och ett par helark papper från Arches (300 gram). Penslar och färg tar du själv med dig.

Priset för kursen är 1 700 kr (inkl moms) per kurstillfälle. Du kan boka in dig på ett eller båda tillfällena. Du är anmäld när du fått bokningsbekräftelse per mail. Först till kvarn gäller vid anmälan.

Min ateljé ligger ett par mil utanför Norrtälje, i byn Sättralund. Hit går en lokalbuss från Stockholm, buss 639 från Tekniska Högskolan till hållplats Sättra missionshus, som stannar ca 1 km från ateljén.

För anmälan eller frågor, välkommen att höra av dig till info@elisabethbistrom.se.

DELA, PINNA ELLER SPARA