Kurser och workshops

Demonstrationsmålning vid endags-akvarellkurs hos akvarellsällskapet Färgglädjen i Tyresö
Demonstrationsmålning vid träff hos akvarellsällskapet Färgglädjen i Tyresö

*** OBS: i skrivande stund har jag uppehåll med kursverksamheten på grund av den pågående pandemin. ***

En skräddarsydd workshop eller akvarellkurs för din konstförening. Ett kreativt inslag på konferensen. Eller varför inte ett mysigt inslag på möhippan, där alla får med sig en akvarell de själva målat hem som fint minne? En akvarellkurs passar i många sammanhang!

Du kan boka in mig för såväl ett enstaka tillfälle som för en längre kurs i flera steg. Deltagarna kan lika gärna vara nybörjare, som vana akvarellister som vill få ny inspiration i sitt målande.

På mina kurser är målet att deltagarna ska få verktyg att utveckla sitt eget måleri, inte att styra någon i en viss riktning. Att skapa bilder är personligt. Den som målar försöker ta in eller uttrycka något som just den har sett eller upplevt och vill berätta om genom bilden. Mina akvarellkurser handlar därför om att ge dig möjlighet att stärka just ditt personliga uttryck. Med kunskap, målarglädje och ett och annat tekniskt knep, får du större förmåga att måla precis så som du vill. I min akvarellkurs på nätet, som jag kallar “Elisabeths akvarellskola” kan du få en förhandstitt på vad jag erbjuder under mina kurser.

Jag är utbildad bildlärare med mångårig erfarenhet av akvarellmåleri och anpassar upplägget så att det passar just er. Jag lägger fokus på det ni är intresserade av. Det kan till exempel vara:

  • Skissteknik och att vässa blicken
  • Motivval och komposition
  • Landsksapsmåleri
  • Porträtt
  • Färglära
  • Ljus och skuggor
  • Att jobba med akvarellpigmentens egenskaper, m.m.

Jag bor i Norrtälje kommun, vilket innebär att Norrtälje/Stockholm/Uppsala är mitt primära arbetsområde. Men längre resor kan vara aktuella vid rätt tillfälle – tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig för bokning, förfrågningar och prisuppgifter på elisabeth.bistrom@gmail.com eller via formuläret nedan.

[contact-form-7 id=”1492″ title=”Förfrågan om kurs/workshop”]

DELA, PINNA ELLER SPARA