2 I kategorin Akvarellmåleri/ Inlägget innehåller reklam för min konst

Utökat sortiment

Elisabeth Biström gicléetryck av akvarellen "Nattsol på havet"

Jag har länge velat göra konsttryck av några av mina akvareller, för att kunna ha något att sälja till ett pris som fler har råd med. Nu har jag gjort slag i saken. Med hjälp av en duktig grafiker vid namn Åke Westin, har jag gjort så kallade gicléetryck av två motiv. Jag valde att göra dem i väldigt begränsade upplagor, bara 20 exemplar per motiv. När de är slut, så blir det inga fler. Av de här motiven i alla fall. Hoppas ni ska gilla dem. Ta en titt i min webbutik!

Elisabeth Biström, gicléetryck av akvarellen "Oretuscherad tillvaro"

2 Kommentarer

 • Svara
  Madeleine Wahlström
  4 april, 2018 at 08:22

  Hej….Efter att ha hittat några av dina bilder på pinterest så har jag följt din akvarellskola …Tack…för att du delar med dig av kunskap och råd. I usa och England är det fler som gör som du men här i Sverige är man så rädd om sitt eget kunnande. Jag gillar din stil, men inser att jag måste gå ordentligt på kurs…jag har fått inspiration pga att jag var sjukskriven för något år sedan en längre tid…och har bara gått enstaka helg och dagskurs samt att en kollega lärt ut….och böcker förstås. Jag kan egentligen inte rita så bra så då får färgerna jobba mer….Lycka till med ditt målande….hälsningar Madeleine

  • Svara
   Elisabeth Biström
   4 april, 2018 at 06:33

   Hej! Vad roligt att du gillar akvarellskolan. Jag tycker också att det är som du beskriver, att många håller på sina kunskaper. Synd tycker jag, det är ju knappast en begränsad resurs. Och för mig är det så värdefullt att få ha ett samtal med människor om måleriet.
   Härligt att du kunde hitta ett kreativt utlopp i sjukskrivningen. Lycka till själv!

  Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %d bloggare gillar detta: