Publicerad den 4 kommentarer

Julkort med akvarellmotiv

Brukar ni få julkort? Jag tycker det är så himla mysigt att hitta ett sånt i brevlådan. Att någon gjort sig mödan att skriva några rader och visa att de tänker på en. Sånt tycker jag vi borde göra mer av. Så jag har tryckt upp ett par av mina juligaste akvarellmotiv i A6-format. Beställ några och sprid lite julstämning till nära och kära, vetja!

Korten säljs i 4-pack för 50 kronor, inklusive porto. Leveranstiden är 5 dagar. Beställ innan den 10 december, så hinner du ge någon en glad överraskning i brevlådan innan julafton!

Det ena motivet är den här lilla domherren som undrar hur han hamnat i en julgran…

… det andra motivet är de här juldoftande vinteräpplena…

… och så här ser baksidan ut.

Beställ dina kort genom att maila elisabeth.bistrom@gmail.com och berätta hur många 4-pack du vill ha.

Du kan betala via Swish: 123 092 38 39 eller till bankgiro: 117-0430.

4 reaktioner på “Julkort med akvarellmotiv

  1. Åh vad fint! Får så mycket stämning av detta, särskilt domherren. Jag brukar aldrig hinna måla julmotiv, men i år kanske det kan få bli av! Tack för inspirationen 🙂

    1. Tack, vad roligt att höra!

  2. Hej! Hittade just in till denna fina blogg. Jag bara undrar hur du gör för att trycka upp dina verk som kort. Lämnar du in dem någonstans eller är det något du gör själv?

    1. Hej och tack! De här tryckte jag på Vistaprint, om jag minns rätt. De har ett smidigt onlinelayoutverktyg, tycker jag. Det viktiga är bara att se till att du har ett riktigt bra, högupplöst och skarpt foto som original. Det finns många tryckerier som erbjuder hjälp med att fota och redigera, om du behöver hjälp att ta fram originalet. Jag har hygglig koll på digital bild, så jag fotar själv och redigerar i photoshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.