Publicerad den 2 kommentarer

Beställ en akvarell – så här går du tillväga

Nu har jag hittat ett bra upplägg för hur jag kan måla beställningsakvareller! En dag i veckan viker jag åt det jobbet. Det gör att jag kan måla beställda bilder utan stress och press och samtidigt ha gott om tid för annat måleri. Känns toppen! 

Jag har gjort en särskild sida här på hemsidan med instruktioner för hur man gör för att beställa en akvarell av mig. Där finns också en lista över lediga tider att boka in. Här hittar du den.

2 reaktioner på “Beställ en akvarell – så här går du tillväga

 1. Hej!
  Vad tar du för ett familjeporträtt i A3 format?
  Är det möjligt att skicka fyra olika foto och du sätter ihop dessa som ett motiv?

  Tacksam för svar.

  Mvh
  Peter Nilvärn

  1. Hej! Här hittar du mina priser. Det kan gå att kombinera ihop foton till ett motiv, men det kräver att ljussättningen är ungefär likadan på alla bilder för att det ska bli bra. Maila mig gärna på info@elisabethbistrom, så kan du skicka foton om du vill att jag ska ta en titt och bedöma vad jag kan göra. Tack för förfrågan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.