Galleri & butik

Här kan du se och köpa akvareller av Elisabeth Biström. Klicka på bildens nederkant, så ser du dess titel, storlek och pris.

Alla akvareller du ser i galleriet ovan är signerade originalverk. Priserna är inklusive frakt inom Sverige. Vid frakt utomlands tillkommer PostNords fraktavgift.

Akvarellerna levereras monterade i passepartout och bakstycke, och storleken på dessa framgår också under respektive bild. Passepartouten är tillskuren i format som gör det enkelt för dig att hitta en standardram som passar till tavlan.

Notera att färgåtergivningen kan variera mellan olika skärmar – akvarellens nyans kan alltså skilja sig åt mellan verkligheten och bildskärmen.

Saknar du en bild?

Vill du köpa en akvarell som inte finns med i det begränsade urvalet som presenteras här? Hör av dig, så berättar jag om den finns tillgänglig!

Beställa en akvarell med eget motiv

Vill du att jag ska måla en tavla med ett motiv du själv valt ut? Det gör jag gärna! Läs här om hur du beställer en akvarell av mig.

Så köper du

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. När du fått bekräftelse på ditt köp per e-post, betalar du via Bankgiro eller Swish. Betalningsuppgifterna kommer i bekräftelsemailet. När betalningen genomförts, skickar jag tavlan till adressen du angivit i formuläret.

Frågor?

Välkommen att kontakta mig på elisabeth.bistrom@gmail.com

________________________________________________________

Fullständiga köpvillkor

1. Allmänt

Elisabeth Biström säljer orignalkonst och tryckta konstprodukter utifrån egna original via elisabethbistrom.se i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (lag 2005:59).

Elisabeth Biström är godkänd för F-skatt och har organisationsnummer 830705-8563.

Kontaktuppgifter till Elisabeth Biström: tel: 070-358 85 63, e-post: elisabeth.bistrom@gmail.com, adress: Sättralundsvägen 51, 762 97 Edsbro.

Avtal ingås ej med minderåriga utan målsmans tillstånd.

2. Priser och betalning

Priser anges i svenska kronor. Köp av originalverk från konstnär är momsfria. Vid köp av tryckta varor ingår moms på 25%. Fraktkostnad inom Sverige ingår i priserna.

Betalning sker till Bankgiro (117-0430) eller Swish (123 092 38 39)

Vid köp originalverk eller tryckta konstprodukter gäller ånger- och returrätt inom 14 dagar efter att kunden fått varorna levererade. Kunden står för returkostnaden vid eventuell returnering. De returnerade varorna ska packas och skickas så att de inte tar skada under frakten. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att returen levererats.

I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen 11§ tredje stycket, gäller dock inte ångerrätt för en vara ”som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel” – i det här fallet beställda originalverk utifrån kundens fotoförlaga. Är du som kund missnöjd med ditt beställda verk, kontakta Elisabeth Biström.

3. Leverans

Normal leveranstid för originalverk och tryckta konstprodukter är 5 arbetsdagar från det att kundens beställning bekräftats via e-post.

Med reservation för förseningar som uppstår på grund av leveransbolagets hantering. Vid försenad leverans, kontakta Elisabeth Biström.

4. Upphovsrätt

Elisabeth Biström äger upphovsrätten till både originalverk och konstprodukter tryckta utifrån hennes original. Upphovsrätten till ett konstverk är knuten till upphovspersonen och inte den som äger det aktuella exemplaret. Den som köpt ett verk övertar alltså inte upphovsrätten, och har därmed inte rätt att exempelvis framställa ytterligare exemplar av verket eller använda verket på annat sätt än än vad som avtalats med upphovsrättspersonen, exempelvis i politiska eller kommersiella syften. Vid önskemål om att använda ett verk på annat sätt än vad som tidigare avtalats, kontakta Elisabeth Biström.

5. Övrigt

Vid frågor, kontakta Elisabeth Biström per e-post: elisabeth.bistrom@gmail.com